Reteta culinara : Stufat de miel

Această reţetă este pentru 4 porţii, care se pot face în circa 90 de minute.

Ingrediente folosite:

1 kg carne de miel,

10 legături de ceapă verde,

2 legături de usturoi verde,

un pahar de vin alb,

3 linguri pastă tomate,

ulei,

piper,

rozmarin,

Verdeaţa scade la fiert, deci se poate folosi o cantitate mai mare.

Mod de preparare:

Carnea de miel se spală, se curăţă şi se taie ăn bucăţi mici, care se prăjesc înăbuşit.

Ceapa şi usturoiul verde se toacă şi se pun la înăbuşit, pentru câteva minute, peste carne.

Se adaugă vinul , pasta de tomate şi o cană cu apă.

Se lasă la fiert , la foc mic.

Când este gata, se sărează după gust.

Se pune rozmarin verde, tocat.

Când mâncarea este aproape gata, se pune într-un vas termoizolant, uns cu puţin unt, şi se dă la cuptor până scade.

Poftă bună!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: