Ce zi…

O aromă îmbietoare mă trezeşte. Frumoasa mea prietenă, o blondă platinată, mă serveşte cu cafeaua dimineţii. O savurăm împreună, după care fac un duş călduţ, servesc micul dejun, o sărut şi plec spre servici. În uşă ea-mi spune că se va ocupa de curăţenie, cumpărături, îmi va găti mâncărurile preferate şi va spăla rufele aşteptându-mă nerăbdătoare.
Cobor spre staţia de autobuz când în faţa mea opreşte un TAXI. Şoferul mă anunţă că sunt unul din câştigătorii promoţiei, ce obţin o călătorie gratuită. Mă sui fericit şi ajung la servici. Portarul îmi deschide uşa larg, colegii mă salută bucuroşi. Apare şeful care mă anunţă că mi s-a mărit salariul şi primesc un ajutor în exercitarea muncii. Rămâne să-mi aleg o colegă care să ma ajute. Aleg o brunetă , pentru a nu o confunda cu prietena mea.

Şeful mă anunţă că-mi pot lua liber ca să nu fiu prea obosit. Cobor şi-mi chem taxiul.
Mă sună prietenii ca să mergem la meci. Mă întâlnesc cu ei, particip la evenimentul sportiv, bem bere, mâncăm seminţe, echipa noastră bate pe campioni, şi toţi sunt fericiţi. Ne ridicăm, plecăm, pe drum spre casă cumpăr un buchet de flori. Vânzătoare îmi face cel mai frumos buchet văzut vreodată şi mi-l oferă gratuit. Fericit mă îndrept spre casă.

Pe drum mă opresc la o agenţie de pariuri. Mă uit la un meci şi pun nişte pariuri live. În cîteva minute devin milionar! Fericit şi cu bani în buzunar, intru în magazin de bijuterii şi aleg cel mai frumos colier. Apare directorul magazinului şi mă anunţă că acel colier este câştigător, oferindu-mi şi un inel gratuit.
Iesind din magazin, mă duc la agenţia loto şi cumpăr un loz. Am câştigat o maşină!
În sfârşit ajung acasă, mă uit în cutia poştală căutând facturile obişnuite dar găsesc o scrisoare….Un prieten îmi scrie că a moştenit vila părinţilor dar nu are nevoie de ea, fiind plecat în SUA, şi-mi transferă mie toată averea: vila, maşinile, grădina, pământurile….
Ajung în apartament şi prietena mea mă serveşte cu o cină romantică, care alungă melancolia, şi…..

O mână puternică trage de mine: „ Hai şcoală, e târziu, transportul în comun azi e în grevă! Hai, să nu întârzii, şi te rog azi să faci ordine şi curăţenie în cameră! Vezi dacă stai noaptea la calculator, nu te poţi trezi dimineaţa! Nici cafea nu mai avem! Vezi că au închis apa din cauză că Asociaţia nu a achitat facturile…” ….CE ZI!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: