Un copil, LOVER

În anul de graţie 19…, dar nu toamna, se născu un băiat într-o familie în care domina sexul frumos. A fost o sărbătare, fiind primul băiat născut. Au venit rude, cunostinţe şi familia era în floare. Pentru a nu supăra pe cineva, i-au pus numele dupa iniţialele celor din familie, devenind LOVER.

Micul Lover creşte alături de bunică, mamă, surori şi prietenele acestora. Nu-i place să se joace … decât singur. El creşte în 7 ani cât alţii în tot 7 ani şi porneşte spre drumurile şcolii.
El este un băiat stingher, mai mult genul de băiat-fetiţă. EL se joacă cu fetele, refuzând compania băieţilor. El preferă să fie fată pentru a fi protejat de alţii….Însă când vede că femeile se ocupă de casă, curăţenie, spălat, copii, mâncare, cumpărături…decide că e timpul să devină bărbat.
Din clasa a cincea debutează la sport, jucând fotbal, deşi nu ştia ce înseamnă. Colegii i-au explicat şi el a descoperit că trebuie să fie pe teren, ca număr şi să alerge, că aşa fac şi unii mari fotbalişti. În timp începe să-i placă fotbalul dar pierde contactul cu fetele. Ele nu-l mai bagă în seamă.
E trist, la liceu fetele ţineau la el pentru că era bun la limba engleză şi le ajuta.. Anul următor a venit alt profesor şi fetele nu mai aveau nevoie de el. Lover suferă.
La mare, în vacanţă, o recepţioneră blondă îi dă indicaţii surâzând şi decide că blondele sunt pentru el! Aude primele bancuri cu blonde şi nu le acceptă. Când vede o blondă devine ca o statuie!

Între timp se gândeşte să-şi facă o prietenă şi încearcă cu o blondă dar ea-l repede. Lover e trist şi …acceptă de bune, bancurile cu blonde!
Mai trece un an şi femeia nu apare în viaţa lui.
Începe să se roage , să-ţi dorească, de ziua lui, de Crăciun, de Anul Nou, de Paşti să întâlnească …femeia. Să fie înconjurat de ele.
Începe să gândească filozofic, femei sunt multe deci are şi el o sanşă, totuşi, pesimismul îi spune că dacă un bărbat are o soţie şi o amantă, pentru el nu mai rămâne nimic….Va adopta un copil…sau fiind singur va cheltui şi va chefui după plac….
Începe o nouă serie de rugăminţi…şi deodată se schimbă vremea!

Între timp, Lover termină liceul. La ceremonia absolvirii este sărutat de toate profesoarele, una din ele regretând că au terminat şcoala….Lover se gândeşte că poate i s-a schimbat destinul!
Între timp ajunge la facultate unde , devine un bun prieten cu două…prietene.
Apoi pleacă în armată şi intră sub comanda singurei femei din unitate!
Ciudat, se îmbolnăveşte şi ajunge la spital unde este cocoloşit de doctoriţa…blondă şi de asistente.
Se termină armata. Merge în discoteci unde femeile încep să se apropie de el, să danseze cu el….
Se angajează ca inginer, şi are în subordine…70 de femei. Unele îi fac într-un fel, ochi dulci, alte două îi declară iubirea…
La piaţă când merge, vânzătoarele se bucură la vederea lui. Pe stradă este privit şi se flirtează cu el.
Devine curtat de prea multe femei, care devin geloase, apar intrigi….
În fiecare moment al zilei, al vieţii nişte ochi îl urmăresc….îl obosesc…şi renunţă să se dedice vreunei femei… Indiferent ce gândeşte sau face, se trezeşte cu o prezenţă feminină….
Când nu ai ceva regreţi, când ai prea multe oboseşti….
Lover s-a gândit că a primit ce a dorit, dar trebuie să se limiteze, să-şi dorească daor o părticică, care era bine pentru el….Când povestea viaţă lui, telefonul tot suna, şi apăreau diferite nume de fete…pe ecran…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: