Reteta culinara – Covrigei

Ingrediente folosite:
250g lapte,
1 kg făină,
1 margarină,
250g untură,
o lingură smântână ( sau 2 linguri de iaurt ),
un ou,
o lingură chimen,
o linguriţă sare,
drojdie.

Mod de preparare:
Se frământă toate componentele amestecate, mai puţin sarea. Se lasă apoi o oră.
Apoi se tai covrigeii după formă, se ung cu sare şi se pun la cuptor.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: