Omul bolnav

Mereu se spune că sănătatea este cel mai de preţ lucru din viaţa omului. Este şi aceea urare spusă omului care strănută: SĂNĂTATE. Aşa şi este. Dacă esti sănător fizic şi psihic, poţi face multe .
Menirea omului în viaţă, este să lase ceva în urma lui. Omul se naşte pur şi sănătos, în majoritatea cazurilor, atât fizic cât şi psihic.
Bola fizică, durerile, pot fi tratate de doctori, medicamente până la o anumită fază a evoluţiei acelor boli.
Boala psihică însă este un lucru mai greu de tratat. Nu pentru că nu s-ar putea rezolva şi aceasta, dar mulţi nu ştiu că suferă de aşa ceva.
Psihic dacă esti bolnav, poţi ajunge să suferi şi fizic.
Psihic mulţi suferă dar nu descoperă acest lucru, poate niciodată…întrebându-se de ce le este de rău.
Dacă ajungi să ai ură pentru cineva, acest lucru îşi înveninează sufletul, încet îţi ocupă o parte din viaţă, gânduri….
Dacă esti invidios, cauţi să distrugi persoana pentru care nutreşti aceste sentimente, neavând timp să-ţi trăieşti propria viaţă.
De multe ori, iubirea nu are loc în suflet din cauza bolilor psihice, care apoi produc anomalii ale trupului din cauza gândurilor care macină permanent.
Una dintre cele mai rele boli psihice, este gândul , fapta, de a face rău, de a te răzbuna, de a dori să fii mai bun pentru a ieşi în evidenţă, călcând chiar peste „cadavre sufleteşti”.
Dacă omul ar renunţa la gândurile negative, la stresul care i se provoacă, atunci nu s-ar mai îmbolnăvi fizic, atât de mult.
Cineva spunea odată, că boala cancerului este din cauza supărării şi a tendinţei de a purta ură infinită pentru cineva sau ceva. Nu putem afla, doar urmărindu-ne şi ordonându-ne propriile vieţi.
Trebuie să scăpăm în primul rând de bolile psihice , apoi de cele fizice, care încep să de-a târcoale şi să ne intersecteze drumurile prin viaţă.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: