Politica PD-L …PCR… ?

Politica, este singurul lucru care a ramas romanului…
Oare de ce? Locurile de munca au disparut, la fel vacantele si investitiile in casa, familie…A ramas circul de la televizor.
Asa cum multi il adulau pe domnul Base , asa , aproape la fel de multi, astazi ii aduc multe cuvinte pe care nu doreste sa le auda.
Dar nu avem probleme. El stie ca Ceausescu a fost dat jos de la carma tarii cand promitea bani in plus elevilor, studentilor, pensionarilor, chiar si bugetarilor, motiv pentru care el ia banii acestora, deci , normal, nu poate fi dat jos…poate doar de la carma flotei romane, care oricum numai el stie unde este….
Se anunta mitinguri. Basescu se bucura ca se mai dau spectacole gratuite. Se anunta greva generala. Este bine oricum pentru stimabilii , Penibilii Debili Liberi de la conducere. Pensionari nu vor iesi i8n strada, ca au fost ploi si pot raci, va fi canicula si se pot imbolnavi, motiv pentru care nu se ofera compensatii la medicamente.
Daca ies bugetarii, este bine. O luna de greva generala, inseamna, o luna de 100% reduceri salariale. Apoi se poate negocia o reducere de doar 10% pe urmatoarele cinci luni, ajungandu-se tot acolo unde s-a vrut. Apoi poate scapa de platit alocatiile, ca doar nu se face scoala, poate mai mor oameni in spitale, putand da vina pe greva…deci numai beneficii pentru conducatorii nostri…Au stiut ei, cum sa faca, cu experienta celor 20 de ani, de conducere, sub diverse forme.
Multumim din inima americanilor pentru ajutorul acordat. Au reusit sa produuca si apoi sa aduca criza la noi. Apoi, cu voturile celor de acolo, pentru Romania, au reusit sa o ingroape adanc, in tara noastra. Si ei, si alti emigranti…Ce-ar fi sa votam si noi pentru fiecare presedinte din fiecare tara, doar avem emigrantii nostri, peste tot, iar noi trebuie sa avem grija de viitorul lor, asa cum au si ei de al nostru.
Ieri cu Ceausescu,
Azi cu Basescu
Maine cu urmasii lor
Vom plange din nou cu dor.

Ce bun era vechiul imn romanesc…:
Trei partide cunosc pe lume,
Amintind de-un brav conducator,
Ce-i cu bani, cu mult renume,
In alegeri triumfator… …

Sa speram ca vor veni vremuri bune pentru toti. Poate bogatii Romaniei, ai politicului national, vor ceda a doua , sau a treia casa, vila, masina, pentru licitatii…pentru bugetul unui popor care i-a ales…
Vise frumoase, in nopti de groaza si zile toride, ale unor vieti care sunt mereu la rascruce…
Dumnezeu sa binecuvanteze romanii!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: