Prietenul calatorului

Acum ceva timp, am descoperit că blogul deschis de mine într-un moment crucial şi poate de inspiraţie, din viaţa mea, a devenit un membru permanent al familiei.
La început apăreau, simple articole dar în timp am reuşit să înserez nenumărate imagini fotografice, surprinse in diferite locuri şi momente, sugestive pentru subiectele dezbătute.
Aparatul de fotografiat este cel mai bun prieten al călătorului…
Aparatul de fotografiat, „complicele” meu în lumea virtuală, prieten al literelor, este un Canon. Ce pot spune despre el? A fost şi este mereu alături de mine, o adevărată sursă de inspiraţie. Indiferent de articolul scris, problema dezbătută, sau pur şi simplu de imaginea postată pe blog, marele ajutor a venit din partea arhivei foto ce o deţin, realizată în totalitate datorită acestui aparat foto de calitate.
Un câştig imens, este rezoluţia mărită ( 3648 x 2736 pixeli – ce duce la o precizie de 10M, mai mult decât sufucuentă pentru amatori ) , la care se realizează pozele, care pot fi prelucrate şi tipărită pe format de hârtie.
Uneori însă, inspiraţia apare odată cu poza, motiv pentru care şi o filmare este binevenită, mai ales că se realizează şi cu sunet.
Aşa cum se poate spune, spune-mi cu cine te insoţeşti ca să-ţi spun cine esti, aşa se poate spune şi despre calitatea imaginilor şi a aparatului foto.

Salutare tuturor şi la poze cât mai reuşite calitativ .
Şi poza de mai jos face parte din arhiva realizată cu acest aparat foto.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: