Depindem de cum privim lucrurile

Fiecare persoana are anumite reticiente si antipatii. Fiecare dintre noi, putem fi subiectivi sau obiectivi cu o anumita persoana sau situatie.
De multe ori in viata, conteaza cum privesti lucrurile.
Un exemplu concret poate fi imaginea paharului din fata ta, la care vezi partea plina sau partea goala.
La fel privesti in viata ta. Privesti esecurile care ar trebui sa te intareasca sau privesti reusitele si te bucuri de ele. Din esecuri trebuie sa inveti iar din reusite, sa te bucuri oricat de mici ar fi acestea.

Doi afaceristi care, fiecare dintre ei, aveau o firma importanta de produs incaltaminte, isi trimit colaboratorii la papuasi. Dupa o zi fiecare dintre ei primeste cate un mesaj. Primul: „fara sanse de afaceri, ei nu poarta asa ceva”. Al doilea primeste urmatorul mesaj: „mare oportunitate de afaceri, inca nu a intrat nimeni la ei, pe piata cu incaltaminte!”

In viata iti alegi teluri , dar in timp , poate ele nu se indeplinesc, nu le poti atinge pentru ca te vor duce intr-o extrema falsa, care poate schimba cursul unei vieti si a altor persoane implicate.
De cate nu s-a intamplat ca o treaba gandita intr-un anumit fel, in timp sufere schimbari majore?
Nimic nu este, asa cum pare uneori la prima vedere.
Omul trebuie sa se gandeasca sa accepte semenii sai, asa cum sunt, fara antipatii, reticente sau mai rau, ura.
Noi singuri ne alegem starea si calea in viata! Priveste pozitic si lucrurile negative nu par asa…negative! Priveste de la distanta, ca sa fii aproape de reusita. Privind obiectiv, vedem realitatea!

Lasă un comentariu