Viata este o criza

Tot mai des auzim vorbindu-de despre criza. A fost, mai este…va fi…
De ce a aparut acest concept in viata noastra? Oare chiar a aparut sau a existat dintotdeauna!

Daca stam si ne gandim, mereu am avut momente de criza, in viata: in copilarie, in adolescenta, la maturitate, in momente importante din viata ( casatorie, botez, moarte) si cel mai mult , in momentele de zi cu zi.
Mereu descoperim ca nu avem timp suficient pentru cei dragi, care incet parasesc aceasta lume si atunci regretam momentele pe care puteam sa le petrecem alaturi de ei, avem momente de criza financiara cand nu putem sa ne realizam anumite dorinte sau impulsuri, suferim de criza specifica varstei prin care trecem….

Privind in urma, in prezent si vazand putin viitorul programat, care oricum este greu de indeplinit….uneori…ne dam seama mereu ca suntem intr-o criza!

Insasi viata este o criza.
Criza apare din momentul nasterii noastre pana in momentul trecerii in alta lume. Mereu alergam dupa ceva, uitand sau neglijand anumite lucruri, din motive de…criza, de orice fel ar fi ea.

Timpul se comprima, probleme se amplifica, noi devenim dezorganizati si viata ne prinde in tumultul ei, ca si cum am fi pe o sosea care „inghite” km de drum, de viata, de speranta…de lucruri….
Sa incercam sa ne rezolvam criza vietii si vom reusi sa facem multe…. Noi singuri trebuie sa trecem peste criza, nu ajutati de altii….

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: