Calea prin viata

De multe ori privim in urma cu regret si in viitor cu teama!

Deciziile pe care le luam in orice moment, ne influenteaza mult viata. Destinul nostru se poate schimba, in orice secunda, poate doar din cauza unei stari temporare care ne-a impins spre o anumita decizie.

In viata, este greu sa iei decizii. Daca gandesti prea mult, poate fi prea tarziu sau, din contra sa fii mult mai nehotarat. Daca iei o decizie pripita, spontana, poate nu este buna sau este doar pentru moment….

Gandirea ne difera de alte fiinte, noi , oamenii fiind o fiinta superioara, datorita gandirii….”Daca cuget, inseamna ca exist”.A fi om , uneori devine o „arta” in viata.

Omul mereu ajunge la regrete sau momente, in care ar fi dorit sa urmeze un alt drum, atunci cand avea mai multe oportunitati, sa aleaga drumul bun , poteca care ducea spre inaltimile asteptarilor.

Sa ne gandim , sa ne dorim, sa se indeplineasca ceea ce este bun pentru noi . Uneori ceea ce ne dorim nu este spre folosul nostru si nu stim…decat mai tarziu….

Omul niciodata nu este pe deplin multumit, asa cum, un om nu poate multumi niciodata pe toata lumea…De aceea oamenii sunt diferiti, gandesc diferit uneori, dar trebuie insa, ca faptele si gandurile sa fie pozitive pentru ei si mai ales bune pentru cei din jur!

Doar impreuna, oamenii, pot castiga lupta cu viata, cu salvarea naturii, cu armonia vietii si mai ales, sa se simta impliniti. Atunci regretele ar disparea, iar campurile ar fi pline de flori si zambete!

Trebuie sa trecem fericiti prin viata, sa lasam lucruri bune in urma, spre folosul altora. Noi singuri ne alegem calea vietii prin deciziile noastre.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: