Viitorul se decide din …pat!

V-aţi gândit vreodată cât de mult contează copilăria? Deja din această perioadă, noi, fără să ne dăm seama, ne decidem paşii din viaţă, viitorul, meseria şi nu numai …
Uneori prin somn primim veşti, premoniţii…sau nu chiar!
În trecut eram aproximativ egali, acum, fiecare doreşte să se dezvolte tot mai mult, ca să ofere cât mai multe oportunităţi copiilor săi.
Vă daţi seama că doar un simplu pat, cărucior sau alt lucru care nu ni se pare aşa de interesant, sau important, în viaţă, cât ne poate induce în subconştient viitorul ?
De exemplu, daca intram pe internet sa cautam un pătuţ, găsim o mulţime de modele şi dimensiuni existente pe planetă pentru Allkids: patuturi copii, patuturi bebelusi, patuturi in forma de masina….
Urmârând atent aceste detalii vedem că într-adevăr , acolo chiar putem decide meseria, de mici copii…
Dacă copilului nu-i prieşte patul, acesta se poate returna, nu chiar de el, de părinţii săi, în termen de 10 zile urmaând ca în 24 de ore să primească altul. Aşa se decide şi viitorul, dacă nu-ţi plare, poate revii cu tasta UNDO. Dacă era mai bine înainte, te foloseşti de REDO.
Normal că cineva care doarme în asemenea pătuţ, vrea să devină şofer profesionist: http://www.allkids.ro/pat-copii-basculanta-140×70-cm/
basculanta
Sau poate deveni un adevărat pilot de curse, atât de maşini sau un adevărat vitezoman în viaţă! http://www.allkids.ro/patut-copii-street-lemon-140×70-cm/
cursa
Da. Este clar că ceea ce facem de mici, ne impulsionează pentru viitor. Trebuie să ne decidem din fragedă pruncie ceea ce vrem să devenim.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: