TOTul Este NATURyA

Tot mai des auzim despre existenţa produselor naturiste. Acestea au început, încet dar sigur, să preia din unele atribuţii ale medicamentelor clasice, mai ales în cazul unor afecţiuni minore, care în timp, prin netratare pot deveni majore.
Am început de un timp să consum mai des ceai, în detrimentul eternei cafele, care s-a redus drastic, cantitativ , pe zi. La început este mai greu, apoi apare obişnuinţa şi descoperi în timp, că te simţi mai bine.
Noi, din cele mai vechi timpuri, am fost fără să ştim, adepţii medicinei naturiste, preferând să ne tratăm acasă, cu diverse ceaiuri sau plante. Înainte consumam ceai doar în cazul în care eram bolnavi. Acum constatăm că această licoare este mai mult decât benefică.
Unele medicamentele clasice pot produce dependenţă, motiv pentru care este mai bine, mai uşor, să ne tratăm şi să consumăm produse naturiste , bio.
După o îndelungată cercetare am descoperit existenţa multor produse, remedii, de la mai mulţi producători. Printre acestea am găsit produsele naturiste marca Naturya.
Există multe asemenea produse care pot ajuta în remedierea, prevenirea anumitor situaţii neplăcute, de sănătate, disconfort
Aceste produse naturiste au un rol important în cresterea imunităţii, combat oboseala fizică şi psihică de zi cu zi ( stressul zilnic ne distruge).
Un produs des utilizat este Orzul Verde Pulbere Organica/BIO Naturya.
Din cele mai îndepărtate vremuri, orzul reprezenta una dintre cele mai apreciate surse de grâne.
În spicele de orz, verzi si proaspete, există o bogată sursă de clorofilă si fibre. Pentru a se reţine toate cantităţile nutritive , pudra de orz verde se usucă imediat dupa recoltare. Aceasta se utilizează în diferite combinaţii şi băuturi de fructe.
Orzul verde este cultivat în ţinuturi însorite care au sol fertil şi organic. Vlăştarii tineri sunt plini de nutrienţi în momentul recoltării.
Aceşti vlăştari sunt măcinaţi intr-o pulbere fină, de culoare verde, ce păstrează conţinutul de minerale esenţiale.
Orzul verde este folosit de cei care vor să slăbească,,pentru diabetici, pentru reglarea tensiunii arteriale.
Cercetătorii susţin că acest produs este o sursă bogată de hrană verde , având multe vitamine (fier, calciu , vitaminele B1, B2, B6, C si E)., minerale, enzime, având efect antioxident.
Iarba de orz este bogata in magneziu. După cum se ştie, iarba de orz verde este un aliment alcalin, ceea ce ajută la contracarea efectului de aciditate provocat de stres si la redobândirea nivelului natural de alcalinitate al corpului.
Probabil mulţi gândim că nu este normal să consumăm asemenea alimente pentru că nu par atrăgătoare. De asemenea, există o vorbă: ceea ce-ţi place, este ori nesănătos, ori imoral, ori ilegal.
Ceea ce nu place ochiului de la prima vedere, nu poate fi bun…. Oare? Însă merită încercat, că doar încercarea moarte n-are şi cine ştie ce apare…Dacă nu încerăm, nu vom afla niciodată, ce am câştigat, sau ce am pierdut!
Fiecare persoană decide pentru el. Fiecare, aşa cum îşi aşterne, aşa doarme, sau cum se îngrijeşte, aşa trăieşte.
Totul depinde de noi, de încrederea pe care o avem în ceea ce ne dorim.
Orzul verdejpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: