GADGET-UL CARE te rePREZINTĂ

Nu cred că nu se fi auzit de termenul gadget. Acest cuvânt este împrumutat , ca multe altele, din engleză.
Un gadget reprezintă o categorie, sau un obiect tehnologic mic, gen dispozitiv sau aparat, care îndeplinește o anumită funcție, fiind o noutate în acel moment.
Acestea sunt mai neobișnuite , mai ingenioase ca alte obiecte tehnologice la momentul invenției şi introducerii lor pe piaţă. Aceste obiecte au devenit un fel de „lifestyle”, o modă a vieţii de zi cu zi, „fashion”.
Mai nou, cine nu are gadget ori este bătrân ori nu ştie că deţine aşa ceva. Astăzi toţi avem sau trebuie să avem , conform vorbelor din aceeaşi limbă „must have”a gadget.
În ziua de azi, este cool să fii în pas cu moda, pe care chiar tu, o susţii într-un fel sau altul.
Unul dintre produsele descoperite care mi s-a părut interesant este camera video: Oregon Sport Video Camera Atcmini, care are rezistenţă la apă până la 20 metri . Cu ajutorul unei camere video, se poate readuce în memorie, peste ani atât momentele plăcute cât şi cele mai puţin plăcute ( care în timp, devin amintiri de neuitat). Dacă nu profităm de unele momente din viaţă, pe care să le imortalizăm, atunci vom descoperi în timp, sentimentul de regret, uitare….
Camera video a fost inventată pentru a sprijini omul şi ai aduce aminte de momentele fericite din viaţă chiar şi atunci când este trist…
Fiecare dorim să avem într-un fel un anume “outfit” şi de multe ori, când ne privim în oglindă, înainte de plecarea de acasă, aprobăm sau nu, imaginea noastră, care ne va reprezenta, câteva clipe mai târziu, în momentul păşirii în lume. Ne alegem mereu accesorii care se potrivesc cu ceea ce vrem să fim să simţim.
Cel mai important lucru, pentru utilitate şi imagine este telefonul. Utilizând un Samsung Galaxy Gear Fit Black este imposibil să nu ieşim în evidenţă. Telefonul a devenit o necesitate, trecând de mult timp, din stadiul de a fi doar un accesoriu de lux.
Fără telefon, omul ar fi pierdut în spaţiu. Prin acest obiect, comunicăm cu cei din jur, folosim aplicaţii, aflâm data şi ziua curentă dacă avem cumva o amnezie… Totul se poate rezolva cu un …simplu telefon!
Gadget-ul face parte din viaţa noastră tumultoasă. Oare cum trăiam dacă multe asemenea obiecte nu se inventau? Era mai bine, mai rău?
Noi evoluăm în timp, deci este normal ca noi oamenii , să ne dezvoltăm tehnica, tehnologia , ceea ce într-un cuvânt, înseamnă viaţă însăşi.
Suntem dependenţi de orice evoluţie, în timp.
Noi trecem prin viaţă, încercând să profităm de ceea ce avem şi mai ales, ceea ce ne ne este util.
Fără telefon, cameră video sau alte obiecte, care ne sunt mai mult decât necesare, putem spune că trecem prin viaţă, ca gâşca prin apă… 
Totul depinde de noi, cum ne simţim şi cum vrem să fim!
telefon

Anunțuri

One Response to GADGET-UL CARE te rePREZINTĂ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: