TOTul sE PROTEJeAză …!

Într-o lume în care totul se face cu viteză apropiată de cea a luminii, fiecare dintre noi trebuie să ne protejăm viaţă şi nu numai, într-un fel sau altul. Cum putem realiza aceasta?
Întâi trebuie să avem grijă de noi şi de cei din jurul nostru, să ne păstrăm sănătatea. Viaţa îşi pierde o parte din farmec dacă avem sănătatea fizică sau pshică, subredă.
După protecţia propriei persoanei şi a celor din jur, ne vom îngriji într-un fel sau altul, bunurile, obiectele. Aceasta se realizează fie prin asigurări, ori prin alte „obiecte „ pentru „obiecte”. Având grijă de aceste lucruri, le prelungim viaţă iar noi economisim pe partea financiară. Uneori este nevoie de o investiţie care însă, se amortizează în timp.
Orice obiect poate fi „ajutat” pentru a-i fi prelungită durata de viaţă. Cel mai des, obiectele se trezesc, fără voia lor, pe jos. Deci o folie antisoc este mai mult decât ideală. Foliile sunt pentru protecţia deteriorii în orice situaţie neprevăzută.
Gândiţi-vă de câte ori “au picat” telefoanele mobile. Mereu ne bucurăm când scapă tefere şi promitem că vom avea mai multă grijă de ele… Asta doar până la următoarea “aterizare forţată”… Dacă ne îngrijim ca să avem folie telefoane , suntem într-o oarecare măsură salvaţi! Trebuie să fim descurcăreţi, adică un Smart Protection nu strică!
Este tot mai acută necesitatea utilizării foliilor pentru protecţie, la telefoane, la tablete, la laptop-uri…Putem salva nişte investiţii care pot deveni necesare în scurt timp.
Trebuie să fim constienţi, că aşa cum noi oamenii ne protejăm de vreme prin hainele pe care le purtăm, aşa trebuie să oferim obiectelor personale unele accesorii mai mult decât utile. După cum arată ele, aşa suntem şi noi priviţi de cei din jurul nostru!
folie

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: