Camera de supraveghere…prieten sau duşman?

Omul este o fiinţă cugetătoare. Acesta este ca o trestie care se îndoaie în bătaia vântului, dar nu se rupe.
Comportamentul unei persoane este surprinzătoare chiar şi pentru acesta. Omul se poate schimba dar trebuie în primul rând, să vrea acest lucru. Dacă are o motivaţie clară, atunci bătălia este ca şi câştigată. Uneori are nevoie doar de un impuls, un sfat….
Un comerciant de produse nu reuşea să-şi pună pe picioare afacerea şi era mereu supărat. A fost poreclit „Supărici”. Între timp, unul dintre produsele comercializate, fusese deteriorat , iar nimeni nu-şi recunoştea vina.
Afaceristul şi-a montat camere de supraveghere . La următorul incident cu acelaşi produs distrus, aruncând doar o privire asupra înregistrării video, imediat a descoperit cauza şi bineînţeles a reuşit să-şi convingă angajaţii să fie mult mai atenţi ca până atunci.
Urmărind apoi înregistrările, a descoperit cu stupoare, că uneori părea penibil în faţa clienţilor. A studiat intens filmările urmând să-şi schimbe radical comportamentul, stilul, tactica de negociere. În scurt timp, roadele investiţiei s-au văzut atât pe partea portofoliului de clienţi cât şi prin căştigurile financiare obţinute.
Tânărul afacerist a devenit în scurt timp, un patron de renume. Numărul angajaţilor a crescut, veniturile au început să aibă mai multe cifre şi profitul începea să fie demn de afacerile capitaliste…Prezentând filmuleţele cu vânzările pe care le realiza, a reuşit să ănveţe proprii angajaţi, sistemul de vânzări, realizând adevărate cursuri de perfecşionare. Astfel, angajaţii , au descoperit că camerele video nu sunt doar pentru “spionaj” cât pentru a-şi demonstra abilităţile, obţinând bonusuri financiare.
Uneori avem nevoie doar de o mică inspiraţie pentru ca un pas mic, în viitor, să fie ca o avalanşă pozitivă a propriului destin!
Totul depinde de noi, de hotărârea noastră, de inspiraţia pe care o avem. Mereu trebuie să căutăm informaţii benefice, care , chiar când nu ne aşteptăm, ne lansează pe pista deplinei reuşite.
camera video

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: