Magazinele online, un rău necesar ?

În ziua de azi, totul se face prin intermediul internetului. Mai nou, fiecare magazin, firma, are propriul său site de prezentare.
Această modalitate este considerată de unii ca fiind un rău necesar, dar obișnuința cu acest sistem, face ca adepții acestor forme de cumpărături să fie tot mai numeroși.
Comenzile se dau online, plata se face prin ramburs, sau prin bancă cu confirmare de plată.
Aceste operațiuni, scutesc mulți clienți de timp irosit, de drumuri inutile și sunt profitabile atât pentru beneficiar cât și pentru vânzător.
Bineînțeles, în momentul în care apelăm și luăm contact online cu o firmă, aceasta ne introduce în baza lor de date. Apoi vom primi, uneori permanent, agresiv sau nu, diverse oferte, pe mail, telefon. Să nu vorbim de clasicele newsletter-e.
La un moment dat, pare ciudat, ca o persoană să primească anumite oferte, iar altă persoană, alte produse ofertate, de la aceeași firmă.
Am început să studiez cele întâmplate, deoarece nu poate fi o problemă legată de momentul emiterii reclamei sau de sistemele de operare. Așa am aflat că se folosește un soft special, armonizat cu preferințele și solicitările clientului.
Așa am aflat că există un soft retargeting.ro care personalizează atât mail-urile cât și SMS-urile, newsletter-ele în funcție de client și preferințele acestuia. Este interesant, pentru că nu ești asaltat cu oferte care nu te interesează. Prin acest soft, sistemul online câștigă mult teren în fața vânzărilor clasice.
Un lucru devine cert, magazinele online devin mai eficiente și mai profitabile folosind retargeting. Publicul este mai atras de ofertele pliate pe necesitățile lui, devenind în acest caz, client fidel.
De multe ori, lucrurile simple rezolvă problemele mari. Totul depinde de ceea ce se dorește, precum și de cât de mult se implică toți factorii necesari în rezolvarea acesteia.
După cum se poate observa, nimic nu este imposibil. Societatea evoluează după necesitatea omului, precum și după soluțiile tehnice adecvate.
Concluzia este că oamenii trăiesc și au anumite necesități care impun atât evoluția vieții cât și tehnologia care este în continuă schimbare.
e-mail-retargeting

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: