Sănătatea începe cu Naturya

Tot mai des auzim la televizor, pe străzi, oamenii vorbind despre mâncarea sănătoasă. Lumea îşi doreşte să mănânce sănătos.
Din păcate ceea ce este bun, ori este imoral, ori ilegal…ori nesănătos!
Dar căutând diferite produse despre care specialiştii declară că sunt bio, naturale, sănătoase, descoperim că mai avem cu ce trăi!
Fără să vrem în mod special, descoperim în timp aceste produse naturiste care chiar au efecte benefice asupra organismului şi asupra stării noastre fizice, psihice.
Ciudat este, că noi am consumat, sau chiar în prezent folosim acest tip de produse fără a şti acest fapt.
Când eram copii, nu eram mereu nerăbdători să bem celebra cană de cacao cu lapte? Ba da…uneori.
Cacao, face parte din alimentaţia oamenilor de peste 2000 de ani. Este atestată prin dovezi arheologice, ca existând o primă plantaţie de cacao înainte de anii 600i Hr. Boabele de cacao erau foarte importante pentru civilizaţia maiaşă şi aztecă, care o foloseau şi ca o monedă de schimb..
Arborele de cacao se găseşte atât în America Centrală cât şi în nordul Americii de Sud. Arborele ajunge la înălţimi de 5-8 metri. Având o asemenea înălţime, trebuie să o consumăm, pentru a fi şi noi la înălţime.
Cacao a fost utilizată ca formă de leac alternativ deoarece conţine mari cantităţi de flavonoizi ( adică pe înţelesul nostru, antioxidanti fitochimici ) care reduc riscul mortalităţii de tip cardiovascular., a problemelor legate de inimă ( poate chiar şi pentru cele legate de sentimentul iubirii…).
Pernitele de cacao sunt de asemenea şi o sursa de magneziu care ajuta la menţinerea sănătăţii oaselor.
Cacao Nibs Naturya se poate folosi în combinaţie cu cereale, lapte, iar dacă se pune la copt, vom avea mult îndrăgita ciocolată.
Important este să le încercăm o dată, apoi vom descoperi că nu ne mai putem “dezlipi” de ele.
Important pentru diabetici este absenta zaharului, lactatelor şi chimicalelor care sunt adăugate în mod normal în ciocolată. Pernitele de cacao Naturya conţin doar zahăr de origine naturală, ceea ce reprezintă 1% din produsul total.
Deci, poate fi natural…poate fi bun…poate fi sănătos! Dacă noi nu avem grijă de noi, de ceea ce facem, ce mâncăm, cine să aibă grijă?
Orzul verdejpg

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: