Lipsă de reacţie sau lipsă de profesionalism ?

În ultimul timp am intrat mult pe site-uri cu comenzi online. Ceea ce am remarcat, la unele dintre ele, este lipsa de reacţie. În timp ce unele site-uri răspund în aproximativ 24 de ore sau chiar mai mult, sunt unele răspund „enervant” de repede.
Normal, ca orice client, prefer un răspuns optim, cât mai rapid. Dacă răspunsul întârzie, probabil aleg alt furnizor sau pur şi simplu îmi pierd interesul pentru acel produs, implicit pentru acel site online.
De curând, am primit răspuns la o cere de oferta, pentru un produs pe care-l achiziţionsem deja de câteva zile bune.
Observând această diferenţă, se naşte o întrebare normală: lipsă de reacţie sau lipsă de profesionalism?
Am încercat să aflu amănunte . Unele companii chiar au angajaţi nepăsători, alţii în schimb, nu reuşesc să facă faţă multiplelor aplicaţii şi programe pe care sunt nevoiţi să le utilizeze.
Însă, cei care utilizează 59sec (care este un serviciu lunar care ajută companiile să răspundă la leaduri sub 59 de secunde, ca să le crească rata de conversie foarte mult) , sunt mereu în top!
Uneori, preţul nu este atât de important cât rapitatea cu care se răspunde la solicitare, timpul de reacţie al firmelor la cerinţele clienţilor.
59sec PRO este un plugin de wordpress, care poate fi instalat pe situl clientului sau pe un site separat, ce va fi folosit ca backend. Prin aceasta, se presupune ca compania, să răspundă în 59 de secunde solicitării clienţilor. Am intrat pe un site, unde după câteva secunde, am primit un feedback, fiind întrebat prin chat, dacă pot fi ajutat în vreun fel sau altul, pentru a-mi uşura căutarile şi a mi se rezolva solicitarea. Am ieşit de pe site, din motive obiective. Am revenit după puţin timp, iar o altă persoană de pe site-ul online mă întreabă din nou, dacă pot fi ajutat în demersurile mele, urându-mi “Bine aţi revenit!”.
Normal că am putut rezolva rapid ceea ce doream şi timpul necesar acestor operaţii a fost unul mai mult decât satisfăcător.
Cum ar fi dacă toate companiile ar răspunde aşa prompt? Atunci se poate spune categoric: “clientul nostru, stăpânul nostru!”.
Un prieten care lucrează în domeniul vânzărilor la un magazin online , mi-a spus că utilizând aplicaţia aceasta, mobilul piuie în momentul efectuării unei vânzări. Când se primeşte un push notification pe mobil, ceea ce se aude este un jingle de maşină de marcat.
Nostim şi eficient. Doar aşa se pot câştiga clienţii care în timp , pot deveni cumpărători fideli!

DSC01038

Reclame

2 Responses to Lipsă de reacţie sau lipsă de profesionalism ?

  1. Ileana spune:

    (◡ ‿ ◡)…Se-apropie noaptea, suflete…☾
    …pentru o clipa, sa intram in lumea povestilor…a copilariei…♡◕ ‿ ◕♡


    Weekend placut!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: