Broker de asigurări Bid Bond

Societatea evoluează în timp, iar cerinţele şi pretenţiile cresc. Fiecare companie, are nevoie la un moment dat de sprijinul unui broker de asigurări.
Necesitatea rezolvării unor probleme în timpul cel mai scurt ( soluţie viabilă în 24 de ore ) prin consiliere personală, cu costuri competitive şi flexibilitate adaptată nevoilor clienţilor, este oferită de BidBond.
Pachetele de produse oferite de BidBond cuprind:

1. Asigurarea de Garanţie pentru participarea la licitaţie ce reprezintă o alternativă la Scrisoarea de Garanţie Bancară sau la viramentul bancar în favoarea autorităţii contractante, pentru participarea la licitaţii.
Avantajele Asigurării de Garanţie pentru participarea la licitaţie sunt: facilitarea participării la licitaţiile publice ( atât de necesară firmelor ); deblocarea sumelor constituite ca garanţie de participare; neafectarea capitalului de lucru ( prin neconstituire de cash colateral ); timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare şi ceea ce este cel mai important : costuri reduse.
Deci se poate spune : BID BOND- GARANTIA DE PARTICIPARE LA LICITATII .

2. Garanţia de bună execuţie ( PERFORMANCE BOND) este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semnează un contract de achiziţie publică
Această garanţie reprezintă un angajament ferm şi irevocabil asumat de Asigurator în numele Asiguratului privind plata în favoarea Beneficiarului a unei despăgubiri în limita sumei asigurate, în situaţia in care Asiguratul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contract.
În acest caz, beneficiarul contractului are astfel la dispoziţie o garanţie certă care îl protejează faţă de riscul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a obligaţiilor contractuale asumate de Asigurat prin contract pe toată perioada derulării acestuia.
Avantajele Asigurării de Garanţie de bună execuţie sunt: facilitarea executării lucrărilor contractate; deblocarea sumelor constituite ca garanţie de bună execuţie; neafectarea capitalului de lucru ( prin neconstituire de cash colateral) ; timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare, bineînţeles cu costuri reduse

3. Asigurarea de întreţinere şi mentenanţă ( MAINTENANCE BOND) – reprezintă Asigurarea de bună execuţie pentru perioada de notificare a defectelor ( adică mai exact este asigurarea de întreţinere şi mentenanţă) ce vine în completarea asigurării de buna execuţie ( Performance Bond ) , ce acoperă perioada de întreţinere post execuţie, dacă această perioadă a fost prevăzuta în contractul iniţial.
Avantajele Asigurării de Garanţie de mentenanţă sunt: facilitarea executării lucrărilor contractate; deblocarea sumelor constituite ca garanţie de mentenanţă; neafectarea capitalului de lucru ( prin neconstituire de cash colateral ) , timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare; costuri reduse

4. Garanția de restituire a avansului (Advance Payment Bonds) – este un tip de garanţie specific pentru contractele cu Autorităţile publice, în contractele de finanţare din fonduri europene precum şi în contractele comerciale. Astfel, dacă avansul acordat pentru un anumit proiect este cheltuit în mod necorespunzător, Asiguratorul trebuie să plăteasca creditorului banii respectivi. Perioada maxima pentru o ADVANCED PAYMENT BOND- GARANTIA DE RETUR AVANS este de 36 de luni.
Untitled

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: