A fost vară, este toamna şi vine …iarna

Parcă ieri trecuse ultima zăpadă şi ne bucuram de razele binefăcătoare ale soarelui.
Acum, văzând că soarele începe să-şi facă simţită prezenţa în timpul zilei, din ce în ce mai târziu, este clar, că iarna pare să fie pe aproape.
Când eram copii, iubeam iarna. Mergeam cu sania, la patinaj….uneori, venea Moş Crăciun….alteori, zăpadă multă … şi nimeni nu ne solicita să ne implicăm în problemele specifice acestor vremuri.
Între timp, am crescut şi descoperim că iarna nu este chiar aşa bună prietenă … cu noi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dar anul acesta, am speranţa, că acest anotimp să se revanşeze!
Dacă în vara care a trecut, nu am reuşit să plecăm în concediu, iar toamna, când se numără bobocii, categoric nu avem nici măcar o sanşă…speranţa distracţiei rămâne pentru perioada Sărbătorilor de iarnă.
Dacă apare zăpada, în cantitate rezonabilă, ca să fie în rezonanţă cu starea noastră, atunci totul tinde să fie perfect.
Dacă ne-am achiziţionat echipamente pentru ski , astfel ca să nu fim luaţi prin surprindere de iarnă, aşa ca autorităţile, suntem ca şi rezolvaţi ! 
Este o vorbă, vară să-şi iei sanie….aşa că în această toamnă, ne putem luat diverse accesorii de vestimentaţie. Se pot găsi diferite mărimi de pantaloni ski care vin perfect pentru îndeplinirea dorinţei de a zbura prin zăpadă!
Vremea vine, vremea trece…noi tot cu grijile rămânem! Deci încă un motiv în plus ca să căutăm relaxarea în orice moment, când oportunitatea ni se arată…
Ce poate fi mai plăcut decât o călătorie prin peisajele mirifice care ademenesc turiştii străini la noi în ţară?
În orice zonă am dori să mergem, nu avem de ce să regretăm. Pădurile, copacii dezgoliţi de frunze, te ademenesc să străbaţi zona cu toată încrederea şi liniştea sufletească.
Da, categoric cu încredere, deoarece, urşii, teoretic, iarna hibernează.
Oricum, pe lângă schiuri, clăpari, jachetă găsite la EchipamenteSki.ro, trebuie să ne luăm de asemenea şi cate o casca ski , nu de alta, dar poate deranjăm pe unii, alţii… şi mai aruncă cu bulgări 
Dar casca este bună şi în cazul în care vreun copac, ne invită la dans, chiar împotriva dorinţei noastre! Uneori nu putem refuza anumite oferte… Important este să le facem faţă!
Gata echipaţi, putem porni spre destinaţia mult visată. Dacă cumva rămânem împotmoliţi în zăpadă, putem păşi alene prin tunelul pe care-l putem construi liniştiţi până vin plugurile.
Important este să petrecem câteva clipe plăcute, să respirăm aerul curat şi să cheltuim cât mai puţin dar eficient. Orice sport, costă, dar important este să merite şi să ne facă să nu regretăm nimic!

Anunțuri

2 Responses to A fost vară, este toamna şi vine …iarna

  1. Tania spune:

    A nins azi,stiai? Iarna la munte, e minunat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: