Problemă rezolvată cu Florăria Mobilă

Telefonul sună strident. Ce melodie neplăcută! Trebuie să schimb din nou sunetul dar … nu cred că mai am vreo opţiune care să nu o fi folosit.

Ieri a fost o zi normală…Azi sper să fie la fel. Mă ridic din pat şi o pornesc spre baie, în timp ce-mi pregătesc o cafea.

Ajuns la destinaţie, mă concentrez, ca să aflu ce îmi adusesem aminte în seara precedentă şi mi-am propus să nu uit.
De la propunere la realizare se pare că este un drum lung. În fine, mă pregătesc de servici. Întâi psihic, apoi şi fizic.

Într-un final, reusesc să mă „adun” , apoi să adun şi lucrurile, să-mi beau rapid cafeaua şi să prind în ultimul moment, autobuzul spre cele câteva ore „ de închisoare” zilnică a oamenilor muncii… Automatul de cafea de la servici era înfometat: îşi lua banii dar nu oferea nimic în schimb. O fi şi ăsta…politician! 
Ziua bună de dimineaţă se cunoaşte…cea proastă…?

Orele de servici trec, după multă agitaţie şi revin cu bucurie acasă. Pentru scurt timp, mă întristez, gândindu-mă că mâine va fi la fel! Dar orice zi, aduce ceva nou.

Până la urmă totul a fost bine. Ajuns acasă mă delectez în faţa calculatorului. Brusc îmi apare în faţă un mesaj care-mi aduce aminte de ceea ce nu trebuia să uit. Era ziua unei cunostinţe ….

Brusc îmi creşte tensiunea şi devin nervos. În faţa ochilor îmi tot apar reclame care mă enervează şi mai mult, legate de petreceri şi cadouri. Deodată, una dintre ele, cu titlul “florarie online” îmi atrage atenţia.

Dau repede un clic pe buchete de flori şi încep să fac un studiu de piaţă. Se zice că în două ore, orice buchet sau aranjament floral, ajunge la destinaţia solicitantului, în Bucureşti. Stau în cumpănă … la figurat, nu la propriu, după care mă decid. Încercarea moarte n-are. Privesc la ceas, este doar ora 18.00, deci mă pot încadra în program…
Identific acel minunat şi îndrăgit buchet de trandafiri pe care nu ezit să-l comand.

b06_buchet_de_flori_cu_13_trandafiri_multicolori

După ce rezolv problema, trimit mesajul clasic cu urări şi aştept nerăbdător o confirmare a sărbătoritei pentru surpriza oferită.

Încep apoi să călătoresc virtual pe mai multe pagine, site-uri şi deodată primesc un telefon mult aşteptat…Vocea de la celălalt capăt este emoţionată, fericită şi surprinsă. Deci am reuşit pe lângă faptul că mi-am adus aminte ceea ce nu trebuia să uit, să-mi şi îndeplinesc obiectivul alături de o florărie , chiar de acasă….

Reclame

2 Responses to Problemă rezolvată cu Florăria Mobilă

  1. Tania spune:

    Da,cumpărăturile online sunt foarte avantajoase în unele momente.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: