Conserve de legume pentru intregul an

8-category_default

Toamna, toate gospodinele incep sa se orienteze inspre piata, sa cumpere legume si fructe proaspete pe care sa le faca compot, dulceata, salate si conserve. Toate acestea sunt asezate apoi cu grija pe rafturile din camara unde vor sta bine conservate pana la iarna. Ritualul acesta al pregatirii pentru iarna dateaza din timpuri stravechi, insa in zilele noastre, incetul cu incetul dispare.

Astazi, conserve de legume se gasesc pe tot parcursul anului prin magazine. Atent conservate, acestea sunt gustoase oricand le-ai desface. In Constanta conserve de legume gasesti la Selgros Constanta Sud si la toate celelalte magazine Selgros din tara. Puteti sa optati pentru diverse legume si fructe conservate in borcane sau recipiente de metal, sau puteti sa alegeti mixuri de legume, salate si ghiveciuri. Toate sunt deosebit de gustoase!

Conservele de legume sunt solutii practice pentru persoanele care nu dispun de timpul necesar prepararii lor. La urma urmei, dureaza mult sa le prepari: trebuie sa cumperi legume sau fructe proaspete, sa le speli si cureti, sa le pregatesti amestecul de apa dulce sau sarata, sa le pui la fiert si sa urmaresti pana sunt gata. Dupa aceea, trebuie sa le acoperi bine cu un capac sau celofan astfel incat sa nu intre deloc aerul. In caz contrar, se vor strica. Oricat de buna gospodina ar fi o femeie, tot sunt sanse ca conservele sa se strice peste iarna. Acest lucru depinde si de spatiul de depozitare.

Asadar, daca nu vrei sa pierzi prea mult timp in toamna aceasta punand conserve de legume, facand compoturi si dulceata, ai putea sa vizitezi Selgros Constanta Sud si sa vezi cat de variata este oferta lor de rpoduse de acest gen. Vei ramane uimita!

Selgros Constanta Sud
Produse alimentare si nealimentare
Str. Dragos Voda nr. 1 Constanta, Lazu – Agigea, 900658, RO
Tel: 0241 706 000
Fax 0241 706 199

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: