Caut Ceas….

Zilele trecute pornisem într-o călătorie prin minunatul meu oraş.
Îmbulzeală, lume multă, nervi, zâmbete, multe contradicţii, exact aşa cum ne trăim şi noi viaţa.

Fiind încă cald, lumea purta îmbrăcăminte de vară. Aşa am reuşit să-mi dau seama, neintenţionat, că lumea nu prea mai poartă ceasuri! Ciudat. Eu nu pot să merg nicăieri, fără să am un ceas pe mână. Timpul trebuie urmărit pentru a nu fi urmăriţi noi de el.

Mi se pare penibil, să întrebi pe cineva cât este ora, iar acela să-şi scoată mobilul pentru a răspunde la informaţie. Poate unii, prin aceasta, vor să-şi laude achiziţiile! Sau pot cuceri sexul opus… 
Alţii poate nu vor să ofere informaţii altor persoane, căci, în copilărie li se spunea să nu vorbească cu străinii!

Deci nu putem trage concluzii, pentru că fiecare îşi poartă propriul „timp” în vreun fel sau altul.
Se spune că haina face pe om, dar cât de adevărat este acest lucru în viaţa de zi cu zi? Fiecare persoană, se simte bine în “pielea” lui, adică în ţinuta care-l caracterizează într-un fel sau altul.
La fel şi cu accesoriile pe care le purtăm. Acestea ne reprezintă şi cu ele ne simţim bine.
În ziua de astăzi avem nenumărate opţiuni pentru a ne alege ceea ce ne place. Niciodată nu reuşim să epuizăm toate aceste oportunităţi pentru a ne alege ceea ce dorim.

Revenind la ceasuri, acum pe lângă magazinele de specialitate, vânzătorii ambulanţi, bişniţarii de pe stradă, avem şi varianta, facilă, de a ne rezolva problema, de acasă, virtual.

Problema cea mai mare, este varietatea de produse de gen. De multe ori stai şi te gândeşti, profund, oare un Rothenschild este mai bun decat un Detomaso ? Cu ce este mai prejos un brand decât celălalt?
Interesantă întrebare, care mereu va avea răspunsurile împărţite între cele două opţiuni. Fiecare apreciază un anumit brand sau uneori este pur si simplu “dragoste la prima vedere” ori “perfecta compatibilitate”.

Mie de exemplu, îmi place modelul Casio primit cadou de la nişte cunostinţe. Acesta este ideal, folositor, deci , normal pentru mine oferă varianta optimă. Dar de multe ori, ceea ce unei persoane îi place, alteia îi displace.

Cu magazinul virtual CautCeas, putem alege orice variantă, gama de produse fiind variată, în condiţii şi preţuri accesibile.
Important este că avem oportunitatea de a alege…că tot se apropie alegerile prezidenţiale  !

casio-w-211d-1avef~8386520

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: