Ținuta care te prinde…Imperator

Fiecare dintre noi acordăm o anumită atenție ţinutei, atât pentru cea de zi cu zi, cât mai ales, pentru cele speciale.

Din cele mai vechi timpuri, auzeam pe la colţori, că haina face pe om…Dar aceasta nu înseamnă că mereu trebuie să ne îmbrăcăm convenţional, să fim rigizi.
Trebuia să purtăm îmbrăcămintea în care ne simțim bine, care de fapt ne induce într-un fel sau altul, starea noastră.psihică, care să se asorteze cu fizicul nostru!

Degeaba ești de o anumită condiție socială, iar tu te îmbraci cu haine scumpe, pentru că acestea nu te reprezintă, te fac să te simţi stingher într-o lume care nu este a ta, iar într-o anumită perioadă de timp, din aliat, îți devin dușman!

Care este de fapt ținuta ideală?
Aceasta nu există,. Contează doar felul în care își asortezi hainele cu momentele specifice momentelor şi etapelor din viață.

La ocazii special, trebuie aleasă o ținută sobră, iar în viața de zi cu zi, îmbrăcămintea sport, este la ea acasă!
Dacă adaptezi la un tricou, pantalonii care se asortează şi nişte adidaşi specifici, deja ai un altfel de stil! Totul depinde de gust, rafinament şi mai ales, să ştim să alegem ceea ce ne este oportun din varietatea de produse.
Putem alege o combinaţie perfectă pentru îmbrăcăminte, având aproape totul de la unul şi acelaşi brand, fie el, Cayler & Sons, Jordan , HUF, Air Max .

Un tricou de culoare neagră ( poate şi roşie dacă atmosfera este încinsă! ) , este ideală pentru o petrecere alături de prieteni. Dacă aceasta se va asorta cu şapca şi ochelarii de soare ai aceluiaşi brand… atunci meniul este complet, iar ceea ce purtăm este adecvat și ne face să nesimțim bine în pielea noastră! Deci distracția va fi în toi!

Nimic nu este imposibil, pentru toate există soluţii. Oare de câte ori, având îmbrăcămintea adecvată, am avut oportunitatea de a găsi „perechea potrivită” pentru o petrecer, şi chiar pentru restul vieţii?
Cu stilul vestimentar ideal ales, nici nu ştii de unde sare „iepurele”!

Lasă un comentariu