rEVOLUŢIE PRIN CUMPĂRĂTURI

Ziua se scurtează iar întunericul ne „cucereşte” tot mai devreme, ploaia şi vântul iau locul soarelui arzător iar sursele de căldură preiau ştafeta de la ventilaţie. Ce înseamnă aceasta? Nimic mai simplu: se apropie iarna.
Ce se întâmplă iarna? Vin sărbătorile. Deci, va fi o perioadă de petreceri, întâlniri şi schimburi de cadouri.
Din nou vor creşte vănzările la îmbrăcăminte ( tricouri, cămăşi ), la electrocasnice, dulciuri… Totul pare un ciclu , care se tot repetă, aceleaşi cadouri, doar distracţia diferă… şi vârsta participanţilor, care creşte de la an la an.

Deci este clar că e timpul să mă gândesc din nou, la cadouri şi surprize. Ce pot oferi, diferit faţă de ceilalţi ani? Trebuie să revoluţionez cumpărăturile, să evoluez şi prin alte procedee. Cea mai la îndemână metodă, este cel al cumpărăturilor online, rapid, eficient şi sigur.

Uneori când făceam cumpărături în magazinele din oraş, întâlneam nişte figuri acre ale vânzătorilor, plictisiţi de agitaţie şi mai ales de rutina zilnică. În alte magazine, erau vânzători atât de insistenţi, încât nu reuşeau să observi toate oportunităţile care le putea găsi fiind „agresaţi” cu sfaturi şi indicaţii întrebătoare!
Încep din timp să caut posibilităţi şi oferte pentru cadouri online , ca să scap de agitaţia din zilele premergătoare perioadei cadourilor.

Aşa după cum se spune, cine caută găseşte, am descoperit un boutique online , cu cadouri deosebite, total diferite de obiectele banale pe care le vedem pretutindeni.

logo

În secţiunea cadouri vintage , am găsit adevărate surprize, atât pentru ofertant cât mai ales, pentru beneficiar.

Ideal este un ceas de masa vintage Acesta este un obiect inedit , un element de decor elegant. Acest obiect decorativ de birou, are un suportul metalic ce poate fi folosit ca organizator pentru depozitarea ustensilelor de scris.

Ceas de masa cu organizator-228x228

Oricărei femei i-ar plăcea să aibă o casetă pentru bijuterii, în care să-şi adune de-a lungul existenţei, bijuteriile pe care le primeşte. Mai mult ca sigur, caseta bijuterii cu 3 sertare este mai mult decât benefică pentru orice reprezentantă a sexului frumos.

Caseta de bijuterii 3 sertare 02-228x228

Iar unui bărbat care are uneori probleme cu orientarea, îi este mai mult decât util, o busola breloc care să-i indice calea de urmat.

Busola breloc 0-228x228

Aceste cadouri pe lângă faptul că sunt utile, mai sunt şi practice, elegante, simpatice şi mai ales haioase! Singura problemă este că sunt în ediţie limitată şi stocuri mici, dar cine se grăbeşte, departe ajunge, fără stress şi agitaţie!
Termin acest studiu, grăbindu-mă să rezolv cât mai repede problema legată de cadouri,mai ales că am găsit această oportunitate!

Reclame

2 Responses to rEVOLUŢIE PRIN CUMPĂRĂTURI

  1. Sustinem revolutia prin cumparaturi! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: