Dacia Plant, aliatul nostru antistres

De multe ori avem impresia că am scăpat lucrurile din mână, fapt care ne duce spre agitaţie. Viața a devenit tot mai dificilă, fapt datorat, stresului în principal.

Niciodată nu suntem mulțumiți de ceea ce facem, ce realizăm, dorind mereu să realizăm mai mult şi mai bine. Din acest motiv, stresul ajunge să ne devină însoţitor permanent. Această problemă dificilă are însă și soluții. Primul pas, este să scăpăm de stress. Oare putem? Dacă nu încercăm, nu putem afla.

Întâi trebuie să aflăm ce este, cum se manifestă, stresul. Starea de încordare continuă, tensiunea acumulată reprezintă o reactie de adaptare a organismului față de agresiunea mediului extern. Stresul reprezintă un dezechilibru între solicitările mediului extern şi posibilitățile reale de răspuns ale individului, în urma căruia organismul răspunde prin secreția de adrenalina și cortizol, hormoni secretați de glandele suprarenale.
Stresului cronic se datoreaza creșterii în intensitate și mai ales în durata a factorilor perturbatori. La început, stresul cronic genereaza simptome ca: anxietate, cefalee, tahicardie, palpitații, hipertensiune arterială, hiperglicemie și hiperaciditate gastrică. Ca la orice pericol de boală, trebuie găsită soluția și remediul adecvat.
Într-un mod, total banal, am găsit un asemenea remediu. Mergând să cumpăr diverse medicamente, pentru o banală răceală, am aflat despre puterea plantelor. Mai concret, este vorba de produse naturiste , remedii obținute pe bază de plante.

Mulţi ar spune că nu vor dori să folosească plante, fără a ştii însă că deja au şi utilizat, doar prin simplul consum al unei ceşti cu ceai… 

Deoarece orice noutate îmi stârnește curiozitatea, am început să fac cercetare de piață, pe internet.Dintre multitudinea de oferte am găsit niște produse Dacia Plant. Produse ale acestei mărci am utilizat, ocazional de-a lungul timpului.
Am aflat astfel de medicamentul ANTISTRES , a cărei denumire este mai mult decât elocventă!
Produsul este un adevărat remediu pentru : stări de stres, anxietate, neliniște,nervozitate,depresie,iritabilitate,surmenaj,insomnie.
Produsul Antistres de la Dacia Plant este un important :sedativ, anxiolitic, antidepresiv, reglator psiho-emotional, regenerant psihic, fortifiant.
Acest medicament are în compoziție mai multe plante: SUNATOARE (Hypericum perforatum), GINSENG (Panax ginseng), PASSIFLORA (Passiflora incarnata), LAVANDA (Lavandula angustifolia), SOC (Sambucus nigra), TEI (Tilia cordata) și ULEI ESENTIAL DE ROINITA (Melissae aetheroleum).

Această combinație este mai mult decât necesară, pentru mulți dintre noi, în viața de zi cu zi.

Dacă reușim să ne stăpânim stresul, atunci totul este ca și rezolvat. Stresul este o boală pe care din păcate nu o vedem, dar o simțim, având efecte în timp, conform principiului dominoului. În scurt timp, va deveni o boală naţională!

Totul depinde de noi, să ne rezolvăm problemele. Dacă noi nu avem grijă de noi, cine să aibă!

Orzul verdejpg

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: