Pentru femei

Femeile , adică reprezentantele sexului frumos ( nu se mai spune de mult timp … sexul slab) sunt majoritare în societate. Ele sunt feminine, sensibile, luptă să cucerească o lume, care pe timpuri a fost a bărbaţilor, iar duritatea lor începe să ia locul fragilităţii. Uneori uită să mai fie feminine. Ele muncesc la servici, acasă şi vor în acelaşi timp să fie frumoase. Femeia este ca o floare, poate şi de aceea apare dragostea acestora pentru flori. Ele trec prin viaţă , rezistând , precum florile, vitregiilor naturii. Toate femeile sunt frumoase în felul lor. Frumuseţea nu vine din exterior, vine din suflet!

Se spune că bărbatul căsătorit, este imaginea soţiei, în societate. Priveşte soţul pentru a afla ce soţie are!
Din acest motiv, atât femeile, cât şi bărbaţii, au grijă că acestea să arate bine, să se simtă perfect.
Bărbaţii căsătoriţi, în timp, descoperă şi experimentează multe lucruri legate despre obiceiurile şi mai ales, trucurile de înfrumuseţare ( chiar dacă multe dintre ele, nu au nevoie) ale femeilor.

În zilele noastre există o mare diversitate de produse cosmetice profesionale care vin în sprijinul femeilor, precum şi în ajutorul bărbaţilor.

Cum îi ajută pe bărbaţi? Simplu, ei pot naviga pe internet, scăpând de corvoada cumpărăturilor din magazinele clasice, de priviri ciudate, aruncate de unele vânzătoare care se cred experte pe “spinarea” bărbatului care doreşte, doar să-i facă o bucurie, doamnei sau domnişoarei din viaţa lui!

Online, pe Mylash, putem găsi diferite produse, care dacă nu reuşim să aflăm la ce folosesc ( mă refer la bărbaţi) , putem căuta informa’ii despre acestea, pe internet, iar în scurt timp dilema este rezolvată. Aşa putem decide , prin comparaţie, ceea ce foloseşte, persoana căreia dorim să-i oferim o mică atenţie.

Orice produs cosmetic pentru o femeie, este o necesitate, iar pentru bărbaţi , o dilemă. Chiar un simplu lac de unghii produce câteva momente de gândire, cel puţin legat de culoarea acesteia. Dacă dorim să vedem care culoare se asortează, care este la modă, este dificil! Fiecare femeie, are propria personalitate, gust şi rafinament. Niciodată, n-o să găsim două femei, care să fie “aranjate” identic!
Nimic nu este uşor, mereu trebuie să luptăm, să ne agităm pentru ceva, ca să apreciem în timp, ceea ce avem!

Cu ocazia sărbătorilor care bat la uşă, deja începem să ne facem planuri şi să căutăm diferite accesorii pentru femei, ca să arate bine, să simtă perfect, în această perioadă.

Fiecare zi care trece, este un pas mai aproape, de ţinta finală, de scopul final…

P9120310

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: