De ce … Bid Bond?

Fără să ne dăm seama, viaţa însăşi este o licitaţie. Orice servici, loc de parcare sau realizare individuală, personală, înseamnă o bătălie, o licitaţie.
Adevăratele contracte comerciale , bazate pe tehnici reale de negociere şi drepturi comerciale, sunt deasemenea obţinute pe baza unor licitaţii dure!
La orice bătălie am porni, în timp, avem nevoie de ajutor, sprijin.
Nu putem rezolva problemele din „mers” dacă nu deţinem un sprijin real şi competitiv pe piaţă.
Companiile se dezvoltă cu sprijinul brokerilor de asigurări. Bokerul este un sprijin mai mult decât necesar, pentru rezolvarea acestei lupte: atât directe ( pe faţă ) cât şi a celei indirecte ( capacanele timpului )
Un asemenea exemplu elocvent este BidBond care deţine cheie rezolvării unor probleme în timpul cel mai scurt ( soluţie viabilă în 24 de ore ) prin consiliere personală, cu costuri competitive şi flexibilitate adaptată nevoilor clienţilor. Un sprijin care apare la nevoie.
Prietenul la nevoie se cunoaşte…

Untitled1

Asigurările atât de necesare, oferite de BidBond cuprind:
– Asigurarea de Garanţie pentru participarea la licitaţie ce reprezintă o alternativă la Scrisoarea de Garanţie Bancară sau la viramentul bancar în favoarea autorităţii contractante, pentru participarea la licitaţii.
Deci se poate susţine cu tărie : BID BOND- GARANTIA DE PARTICIPARE LA LICITATII .

Nu mereu este suficent să participi, uneori este imperios necesar, să câştigi!
Dar în momentul când ai câştigat o poziţie, important este să o menţii, să o consolidezi, în timp!

– Garanţia de bună execuţie ( PERFORMANCE BOND) este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semnează un contract de achiziţie publică
Această garanţie reprezintă un angajament ferm şi irevocabil asumat de Asigurator în numele Asiguratului privind plata în favoarea Beneficiarului a unei despăgubiri în limita sumei asigurate, în situaţia in care Asiguratul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contract.
În acest caz, beneficiarul contractului are astfel la dispoziţie o garanţie certă care îl protejează faţă de riscul neîndeplinirii sau îndeplinirii necorespunzătoare a obligaţiilor contractuale asumate de Asigurat prin contract pe toată perioada derulării acestuia.

– Asigurarea de întreţinere şi mentenanţă (MAINTENENCE BOND – GARANTIA DE MENTENANTA ) – reprezintă Asigurarea de bună execuţie pentru perioada de notificare a defectelor ( adică mai exact este asigurarea de întreţinere şi mentenanţă) ce vine în completarea asigurării de buna execuţie ( Performance Bond ) , ce acoperă perioada de întreţinere post execuţie, dacă această perioadă a fost prevăzuta în contractul iniţial.

– Garanția de restituire a avansului (Advance Payment Bonds) – este un tip de garanţie specific pentru contractele cu Autorităţile publice, în contractele de finanţare din fonduri europene precum şi în contractele comerciale. Astfel, dacă avansul acordat pentru un anumit proiect este cheltuit în mod necorespunzător, Asiguratorul trebuie să plăteasca creditorului banii respectivi. Perioada maxima este de 36 de luni.

Untitled

Avantajele Asigurării de Garanţie pentru participarea la licitaţie sunt:
– facilitarea participării la licitaţiile publice ,
– deblocarea sumelor constituite ca garanţie de participare,
– neafectarea capitalului de lucru , prin neconstituire de cash colateral ,
– timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare ,
– costuri reduse.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: