Trimite vis …. send+vis

Fiecare persoană îşi alege stilul de viaţă în funcţie de statutul său social.
Ţinuta vestimentară completează caracterul persoanei aşa cum fiecare zodie are caracteristicile ei, piatra preţioasă şi ziua norocoasă, iar ceea ce mâncăm, ne completează starea nostră de “bine”.

Încet dar sigur, anumite obiceiuri ne rămân întipărite în memorie, ca nişte tatuaje pe suflet.
Fiecare persoană are propriile dorinţe, plăceri şi slăbiciuni.

Ce interesant ar fi, dacă aşa cum ne ghidăm după horoscop, ne achiziţionăm maşină după statutul social ( sau banii împrumutaţi din bancă ), să şi mâncăm după meseria pe care o avem!

În ziua de azi, sandwich-ul este la modă. Nu există persoană care să nu consume acest produs, doar prin simplul fapt că este uşor de preparat şi rapid de consumat. Adică… depinde de sandwich…mai ales dacă este personalizat pentru fiecare dintre noi!
Sandwich…sau mai bine zis sendvis …spus într-o română amestecată cu engleză….vine de la send – trimite ( engleză ) şi vis ( română)…adică adu-mi un sendvis, trimite-mi un vis!

La pauza de masă, fiecare angajat, sau patron, îndiferent de locul de muncă ( adică poziţia unde este amplasat pe celebra organigramă a unei instituţii) îşi serveşte mica gustărică.

Astfel, MANAGERUL, are un sendvis imens şi plin cu “ de toate”, exact cum el crede că se pricepe la …toate.

sand manager

SECRETARA ( care trebuie să fie femeia fatală a firmei ) îşi savurează un lacto-vegetarian, super-hrănitor, bogat în proteine şi calciu, pentru a-şi menţine silueta,

rsecretara

ca nu cumva rivala , bruneta cu ochi verzi ( domnişoară de valoare , de la CALITATE ) al cărui sendvis categoric iese în evidenţă, să nu-i fure locul sau inima celui de lângă ea, pe care-l adoră, într-un fel sau altul….

brunetajpg

Sendvisul fitness este mai mult decât ideal pentru cei de la LOGISTICĂ, care fac nenumărate curse şi trebuie să se menţină în formă.

fitness

În acelaşi timp, sendvisul cu ton este “înfulecat” de PRODUCŢIE, pentru a fi în “ton” cu necesităţile clienţilor şi dorinţa conducerii.

ton

În timp ce ŞOFERUL firmei are un sandvis maşină ca să nu-şi uite îndeletnicirea, cei de la MENTENANŢĂ, se mulţumesc cu un sendvis tip utilaj de producţie, veşnic defect!

masina

Tartina campionilor este mai mult decât benefică celor de la VÂNZĂRI

tartina campionilor

PLANIFICAREA are nevoie de hrană bogată, care să se scufunde până în cele mai mici detalii, adică un sendvis submarin, care însă trebuie împărţit cu sectorul PROIECTE, nu de alta, dar să lucreze măcar acolo în tandem!

Submarinul

INFORMATICIENII se mulţumesc cu o shaorma, pentru a nu se despărţi de obiectul muncii lor, calculatorul în timp ce-şi servesc masa

shaorma

Sendviciul “ofertă” este mai mult decât ideal, chiar real, pentru cei de la APROVIZIONARE.

oferta

Cei de la CONTABILITATE, categoric aleg un sendvis bogat şi variat, ca şi tipurile de plăţi pe care trebuie să le efectueze, unde neapărat, trebuie să fie : primul strat, cremă de brânză.

PROIECTAREA trebuie să fie Fan brânză, cremă de brânză natur pentru a nu ieşi din tiparul obişnuit.

Toate acestea au loc sub fina observaţie a celor de la PAZĂ( veşnic puternici )

culturistul

şi a directoarei de la RESURSE UMANE ( care priveşte de sus, stabilind ierarhii ), care-şi savurează, la rândul lor micul prânz….

directoare resurse umane

Iar PROTECTIA MUNICII este vigilentă, ca un curcan…

curcan

Cât de multe ne spun nişte simple sendvis-uri, adecvate pentru fiecare profesie! Aceasta însă este valabilă, doar până vin cei de la CURĂŢENIE şi ne iau pe toţi cu făraşul! 
Imaginile au fost luate de pe site-ul Delaco .

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2014.

Anunțuri

2 Responses to Trimite vis …. send+vis

  1. Multumim pentru articol. Mult succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: