Istorie cu … televizorul

Amintirile din copilărie sunt undeva departe, uitate, prăfuite, clişeu alb-negru…
Întâmplările din prezent sunt “vii” în memorie, colorate de evenimentele şi întâmplările care într-un fel sau altul, ne înfluențează viitorul, ca şi evoluţia tehnologiei.

În ultimii zeci de ani, evoluţia tehnologiei a fost una remarcabilă în aproape toate domeniile.
De la acele televizoare alb-negru, la televizoarele color, cele cu led, plasmă, iar acum mult râvnitele Smart TV, a fost doar un mic pas.
Ţinând cont, că televizorul color a fost inventat în 1954…. evoluţia acestuia în următorii 60 de ani, a fost una imensă!
Un pas mic în tehnologie, un pas mare pentru evoluţia omului, în timp.

Este adevărat că orice nouă apariţie, produce nenumărate modificări în viaţa de zi cu zi… Orice investiţie în ceva ce apare nou, costă! Important este, ca în timp, această investiţie să se amortizeze, şi / sau să ajute în relaxarea omului, atât de încercat în lupta cu viaţa de azi!

Televizorul a fost din cele mai vechi timpuri o sursa de relaxare, ca apoi în timp să devină și o sursă de știri. La început a fost un lux, apoi a devenit, încet încet, o necesitate.
Între timp , pe lângă televizoare, piaţa a fost “cucerită” de calculatoare, laptop-uri, telefoane

Nu există persoană care să nu aibă măcar un televizor acasă. Fie că este televizor LG, Samsung sau orice altă marcă, acesta este mereu “privit” şi primit bine. Prin acesta se vede şi se face, istoria!

Unul dintre magazinele preferate pentru achiziţionarea acestor produse electronice, electrocasnice, este Dwyn. De ce? Simplu: răspuns rapid la solicitări, livrare gratuită, realizată uneori în aceeaşi zi cu lansarea comenzii, garanţie şi drept de retur, care de multe ori este importantă.

Este normal ca seriozitatea şi calitatea serviciilor să fie una bună, fiind pe piaţă de peste 10 ani, Pentru a ne convinge mai bine, de cele spuse, se poate vizita, magazinul lor fizic. Acolo vei fi întâmpinat cu bună dispoziţie ( nu ca în alte locuri unde găseşti figuri acre, ca şi cum ar fi înghiţit o lămâie întreagă  ) şi cu un mesaj, la modă în această perioadă: “Pregateste-te de reducerile Black Friday la dwyn.ro! Vino alaturi de prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale! Aboneaza-te la newsletter ca sa fii primul care afla promotiile de Black Friday”.

Oricum, rămân intersat de un televizor SAMSUNG LED MFM T22C350, lângă care, “merge” bine o tabletă PRESTIGIO E-Book Reader MultiReader Stream, de culoare neagra, pentru a putea petrece puţinele clipe libere, în confort, destins, alături de cei dragi.

tableta

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: