Sport şi sănătate!

“Sănătate că e mai bună decât toate!” – este o urare des folosită , în discuțiile de despărţire dintre mai multe persoane.
Cât de adevărat este! Acum din cauza alimentației, a stressului și a altor factori, pe care-i descoperim în timp, suntem mereu într-o dilemă a vieții: suntem sănătoși sau nu?

Când analizele ies bune, sau aproximativ bune, ne bucurăm dar nu facem, sau precis….mai nimic, pentru a ne menține sănătoși, să avem limita de greutate specifică nouă, să ne ferim de … obezitate şi de acel chinuitor “colesterol”.
Puține persoane reusesc şi insistă, să se ocupe intens de menținerea tonusului, a sănătății. Mereu susținem cu tărie ( cuvântul nu vine de la alcool  ), că nu avem timp. Așa este, în mare parte.

Dar mereu găsim oportunităţi de care trebuie să profităm. Ce ar fi, , dacă am avea acasă o banda de alergat dhs , atunci mai putem spune ceva?
Categoric nu…sau am încerca să facem puţină mișcare…sport!

bici

Putem de asemenea să ne întărim musculatura, încheietura, gleznele, utilizând un produs simplu, acele banale greutati fitness .

Având aceste obiecte pentru sport individual, acasă, putem sta linistiți, relaxaţi, fără a fi agitați că este frig afară, că circulația este proastă, că trebuie să stăm la coadă la aparate în sala de fitness, că avem timpul limitat…
Deci multe se pot rezolva de acasă, un fel de SportAddict , care pe lângă economia de timp, ne oferă și soluția rapidă, a menținerii corpului, așa cum ne dorim, la care unii doar au visat!

Aceste produse se pot achiziționa rapid, prin comandă online și sunt livrabile în 24 de ore. Deci dacă dorim să ne apucăm de sport, de mâine, putem da repede comanda!

Mai ales că este perioada Black Friday : Aboneaza-te la newsletter pentru a afla ofertele de Black Friday de la Sportaddict!
O minte sănătoasă într-un corp sănătos, ușor de realizat, chiar de acasă! 

Apropo…dacă tot este vorba de sport…cred că ar merge și un ….aparat abdomen …special pentru bărbații care vor să cucerească… !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: