Totul pentru copii

Copilul este în general o ființă privilegiată. Pentru acesta, părinții sunt gata să facă orice efort material şi nu numai, pentru a-i asigura cele necesare existenței.

Un copil, este o ființă care odată cu trecerea timpului, devine cartea de vizită a propriilor părinți. Așa cum îți crești copilul, așa îl ai! Acesta va învăța și va face și el, în viitor, când va fi părinte, ceea ce a văzut la părinți.

Confortul celui mai mic membru al familiei este important, vital pentru sănătatea acestuia.
Primul pas pentru realizarea acestuia, este acel simplu pătuț pentru bebe. La fel, copilul trebuie să se relaxeze într-un cărucior în timpul atât de necesar, plimbărilor în aer liber.

Micuţul trebuie să fie relaxat, distras de la plictiseală, de la plâns….iar părinții și cei din jurul acestuia, ca să aibă puțin timp și pentru ei, ideal este un carusel muzical .
Acesta are un avantaj prin faptul că este multifunțional. În timp ce bebelușul se joacă cu jucăriile agăţate de carusel, muzica îl calmează și-i dezvoltă imaginația, creativitatea și coordonarea simțurilor vizuale ( ochi ) și tactile ( mână ), descoperind diferite forme, culori pe care în timp le va recunoaște.

Apoi micuțul descoperă că a crescut și vrea să plece , să se deplaseze în spaţiu, să facă primii pași în viață, deci trebuie căutate …. premergătoare .

Acest produs, ales cu atenție, pe lângă faptul că este primul însoțitor, sprijin al copilului, trebuie să fie în conformitate cu standardele de siguranță.
Un asemenea premergător, este modelul Chico, care, indiferent de culoare sau dimensiune, cu un design deosebit, confecționată din material textil, non-toxic, este protejat şi la antialunecare. Acesta poate fi detașat cu ușurință pentru ca copilul să se poată juca în continuare, fără a rămâne în premergător.
Șezutul se poate regla în trei poziții. Spătarul este înalt , confortabil și asigură un suport optim coloanei vertebrale și spatelui copilului. Are un buton de siguranță , care previne închiderea accidentală a premergătorului.
Şi un alt considerent de luat în seamă, este faptul că, copilul poate savura mâncarea în „linişte”, chiar dacă mai pică din ea pe husă. Această husă , din material textil, se poate spăla în mașina de spălat.

Deci există multe avantaje în achiziționarea acestor produse.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: