Artistul din fiecare!

În ziua de azi , lumea devine tot mai trăznită. În fiecare persoană se află un talent, ascuns, sau nu…totul depinzând de persoana respectivă.

Fără să vrem, în fiecare dintre noi , există un artist. Fiecare om este priceput în ceva, care în mod normal trebuie să pornească din pasiune.

Marile celebrități, au reușit să-și descopere talentul , la vârstă fragedă, sau chiar după ce au avut eșecuri în alte domenii. Se spune că un mic eșec, duce la o mare reușită!
Odată cu evoluția societății, omul beneficiază de multe oportunități pentru a se lansa într-o anumită carieră, care să-i facă și plăcere.

Adevăratele celebrităţi, trec peste obstacolele ivite în cale și reuseșc să urce cărările propriilor performanțe.
Mai nou au apărut magazine cu materiale pentru artisti unde fiecare își poate găsi produsele necesare pentru hobby. Această preocupare, astăzi poate fi un hobby, iar mâine, o meserie plăcută, utilă și benefică.

Un prieten s-a apucat de pictură, din simplul motiv că îi face plăcere. Altul a achziționat obiecte decorabile din lemn și a început să-și facă propriile creații. Altcineva se ocupă de făcut bijuterii din pietre semipreţioase. Toți au în comun, pasiunea pentru ceea ce fac, precum și magazinul Mustash. De acolo şi-au achiziţionat unele obiecte, necesare pentru primii paşi în cariera-hobby.
Mustash este importator direct de materiale pentru artisti și articole pentru activități creative din: Anglia, Germania, Danemarca, Ungaria, China, Polonia. Are experiență în domeniu, începându-și existența în anul 2009, online. În anul 2012, s-a deschis magazinul offline, din București, locație unde se pot vizualiza fizic, produsele dorite.

Prietenul meu care se ocupă de pictură, spunea că a găsit promoţie: 28 culori de ulei Mustash 37ml şi un util sevalet trepied metalic, conform acestei perioade: Black Friday Mustash .

Fiecare drum, mai ales cel legat de carieră este greu la început dar dacă ne dorim cu ardoare și pasiune, sigur reușita este aproape. Acum avem de unde alege produsele necesare , inspirație vine … iar rezultatele sigur vor veni!

Mai ales că acum, este o perioadă propice începerii unei afaceri, nu trebuie să uităm:
“ Saptamana reducerilor la materiale pentru artisti incepe pe 21 noiembrie si se termina pe 28 Noiembrie – Vineri – Black Friday. Saptamana reducerilor la Mustash se desfasoara atat online, cat si in magazinul Mustash din Bucuresti Calea Grivitei nr.37” .

logo must

Spor la creație și idei! 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: