Cu produsele naturiste Vegis …adio răceală

Tot mai des auzim despre existenţa produselor naturiste. Acestea au început, încet dar sigur, să preia unele din atribuţiile medicamentelor clasice. Acestea se pot folosi, în mod ideal, pentru unor afecţiuni minore, care în timp, prin netratare pot deveni majore.

Oamenii, din cele mai vechi timpuri, au fost adepţii medicinei naturiste, preferând ca la aceste boli minore să se trateze acasă, cu diverse ceaiuri sau plante.
Înainte consumam ceai doar în cazul în care eram bolnavi. Acum constatăm că această licoare este mai mult decât benefică în viața de zi cu zi.

Unele medicamentele clasice pot produce dependenţă, sau pot dăuna în timp, având efecte secundare negative care duc la alte afecțiuni, , deci este mai bine, să le tratăm folosind produse naturiste, bio.

Din cele mai vechi timpuri, natura a fost prietenul și sprijinul omului.Natura are leac pentru orice boală care ar putea să apară la om. Remediile naturiste sunt prezente în societatea umană de mii de ani.: ceaiul este unul dintre cele mai concludente exemple, în care s-au folosit plante.

Produsele naturiste au la baza principiul echilibrării organismului și tratarii cauzei. Trebuie să ne ajutăm organismul oferindu-i permanent mineralele și vitaminele de care are nevoie.
Există multe asemenea produse care pot ajuta în remedierea, prevenirea anumitor situaţii neplăcute, de sănătate, disconfort.Aceste produse naturiste au un rol important în creșterea imunităţii, combat oboseala fizică şi psihică de zi cu zi ( stressul zilnic ne distruge).

Medicina clasică are o formă de acționare mai rapidă, dar cu acțiune strictă și brutală pentru organism. Este de preferat sa fie folosită doar în cazuri de urgență, deoarece ignoră capacitatea corpului de a se autovindeca. Acestea vindecă efectul, nu și cauza.
Produsele naturiste sunt destinate unei game largi de afecţiuni: de la acnee, amigdalită , alcoolism, până la astm bronşic, tuberculoză, diabet, epilepsie și chiar cancer. Acestea nu au reacții adverse.

Consumul real de legume și fructe, datorită condițiilor de producție a scăzut drastic în ultimii ani. Au apărut acele E-uri cancerigene care ne fac viața tot mai grea, necesitând utilizarea unor suplimente nutritive.
Ceea ce trebuie să știm, este faptul că nu există un produs, benefic pentru toate problemele de sănătate.

Frigul a început să-și facă de cap. Răceala începe să bată la ușă, motiv pentru care , este mai mult decât necesar revenirea la ajutorul de anul trecut, echinacea cu propolis și vitamina C . Acest produs duce la creşterea rezistenţei organismului, conține tincture de echinacea, vitamina C, echinacea, tinctură de propolis, ulei esenţial de lamâie.
Acest produs previne infecţiile respiratorii și pe cele urinare, genitale, herpes, fiind utilizată în infecţii rezistente la antibiotice.

Propolisul este cel mai puternic antiinfecţios natural, un antibiotic, antiviral, imunostimulator, antiinflamator.
Acest produs este recomandat pentru următoarele probleme:imunitate scăzută, dureri de gât, răguşeală, tuse.
Auzind cele de mai sus, răceala a și dispărut de la ușă, dar a rămas la pândă!

Oferta de produse naturiste apărută pe piață în ultima vreme este mare. Una dintre ofertele care atrag atenția sunt cele de la Vegis. Acolo am găsit și produsul de mai sus, iar perioada pentru achiziții este una propice, oferind și alte produse…

756288

Deci pentru a fi mereu la zi, cu ultimele informații:Aboneaza-te la Newsletterul Vegis pentru a fi la curent cu super ofertele de Black Friday! ( http://vegis.ro/newsletter.htm ).

sigla

Reclame

One Response to Cu produsele naturiste Vegis …adio răceală

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: