La plimbare pe stradă

Fiecare deplasare a noastră, în spațiu, are loc într-o anumită direcție. Pentru a ne direcționa, începem să ne orientăm, circulând pe străzi.

În trecut, în depărtata istorie, oamenii erau organizaţi în bresle, aşa numitele bresle ale meştesugarilor.
Fiecare breaslă avea propria organizare şi mai ales propriul meştesug. Acestia îşi pregăteau și învăţau urmaşii, îndeletnicirile meseriei. Acum, mai există unele personae, care moştenesc de la părinţi, deprinderea pentru o meseria sau alta. Dar, din păcate, oamenii pregătiţi pentru anumite meserii, sunt în continuă scădere.
Oamenii evoluează şi în zilele noastre, găsim astfel, străzi, specifice unor … magazine, produse, meserii. Chiar există 

Normal, când ne gândim la cuvântul stradă, ne și vedem plimbându-ne prin oraș…dar există și străzi virtuale. Aici nu mă refer la cele specific pentru jocuri, căutari pe internet și la una importantă, cel puțin pentru mine: strada IT, o stradă dedicate IT-ului, loc unde mi-ar plăcea să merg cu cei din jur, prieteni, colegi, vecini.

Acolo împreună descoperim televizoare, laptopuri, tablete sau orice alt produs IT care ne vor face viața mai frumoasă. Prima staționare pe această stradă o am la blocul www.stradait.ro/laptopuri . Îmi place locația și mă gândesc să fac o vizită. Mă opresc la apartamentul www.stradait.ro/laptopuri-si-tablete/laptopuri/laptop-notebook/laptop-asus-x551mav-sx300d-intel-pentium-n3530-156-as-670877.html unde gazdă este Asus Intel Pentium care îmi poate satisface toate așteptările din domeniul în care este specialist.

poza1

Continuând călătorie, aproape că mă împiedic, de vecinul acestuia, www.stradait.ro/laptopuri-si-tablete/tablete/tableta/tableta-asus-memo-pad-7-me70c-intel-atom-z2520-8gb-7-ips-white-as-670885.html care îmi oferă informații utile despre ceea ce știe și cât știe.
Fericit de această călătorie, descoper că nu sunt singur pe această stradă. Lângă mine sunt prietenii mei de cartier, vecinii de bloc, care locuiesc pe aceeași stradă cu mine.

poza2

Strada IT a devenit din ce în ce mai circulată. Fiecare își găsește prietenul de care are nevoie, descoperind că totul este atât de aproape…

Aici nimeni nu este ursuz, supărat, trist toți fiind în ton cu bucuria descoperirii făcute. Este strada veseliei!Pentru a mă încadra perfect în atmosferă, trimit repede un anunț de importanță națională:
Pregateste-te de reducerile Black Friday de pe Strada IT! Vino alaturi de vecini, prieteni si famile zi de zi si urmareste promotiile saptamanale!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: