Somn uşor…

Cum îţi aşterni…aşa dormi.

Cum dormi, aşa visezi…

Cum visezi seara, aşa îţi petreci a doua zi….

Lenjeria de pat este un accesoriu vital, pentru buna dispoziţie şi mai ales pentru ca ceea ce-ţi doreşti, să se întâmple….
Era o vorbă: spune-mi cum te îmbraci, ca să-ţi spun cine eşti! Tot aşa putem spune: “Zi-mi ce lenjerii de pat  ai, ca să-ţi spun ce visezi!

Toată lumea îşi aranjează confortul în funcţie de propriile necesităţi, dorinţe, vise…iarăşi vise….parcă totul ţine de vise… Uneori visăm şi cu ochii deschişi… Cine nu visează, nu se odihneşte!

Din copilărie am fost învăţat să apreciez produsele naţionale, cele româneşti, din acest motiv, eu mi-am cumpărat acele lenjerii de pat romanesti , care pe lângă tradiţionalismul specific, oferă şi savoarea unei călătorii mirifice în lumea viselor.

Normal, aşa cum s-a descoperit în timp, specific acestor produse, sunt celebrele lenjerii de pat Pucioasa care fac deliciul posesorilor. De ce oare? Din simplul fapt, că sunt din bumbac satinat…
De la ce ideea a pornit…. a început simpla discuţie a lenjeriilor de pat…

O dimineaţă banală, o trezire buimacă, o privire urâtă spre ceasul deşteptător, lenjeria patului este din nou pe jos, scrăşnetul dinţilor şi o nouă zi de muncă este începutul unei noi zile… Drumul anevoios spre servici este brusc întrerupt de o voce feminină, mereu veselă , uneori chiar enervant de veselă… Ziua continuă în stilul clasic de rutină…. revenirea acasă…drumul mult mai lung decât dimineaţa , când se face în sens invers, este obositoare …
Apoi urmează treburile zilnice din jurul casei, ora de somn şi gata…urmează în reluare, o nouă zi. Zilele vin, trec, dar contează mult , în ce fel le petrecem! Noi trebuie să ne trăim viaţa, aşa cum ne place, nu cum ne este impusă de anumite situaţii.

O dimineaţă zâmbitoare, melodia ceasului însoţeşte ritmul gimnasticii ochilor, lenjeria de pat, moale şi pufoasă “salută voios”….Drumul spre servici este unul vesel, monotonia este undeva departe iar agitaţia unei noi zile, este întâmpinata cu bucurie, mai ales după un somn perfect, după noaptea trecută!

Oare ce s-a schimbat?

_vyr_756img578

Anunțuri

One Response to Somn uşor…

  1. Anca spune:

    Vreau si eu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: