CREDinţa

Credința reprezintă convingerea existenței unuia sau a mai multor zei, în funcție de religia la care se referă, conform Wilkipedia.

Da…aşa o fi…dar fiecare cum este unic în felul său, trebuie să aibă doar o singură credinţă. Dacă azi crezi în ceva, mâine afli că pe la alţii este mai bine, şi-ţi muţi “credinţa” acolo atunci este clar că nu este vorba de aşa ceva. Înseamnă că nu ai încredere nici măcar în tine….

Unii îşi etalează “credinţa”. Uneori apar “fetiţe” care abia au cu ce îmbracă ( aceasta este o constatare după îmbrăcămintea sumară ce o poartă) , mândre că dau şi ele un pomelnic la biserică.

În preajma unor momente importante pentru carieră, unii ajung la biserică, alături de cei care le pot oferi anumite facilităţi în timp.

Alte persoane ajung la biserică pentru a se întâlni cu prieteni, să mai vadă lumea şi să mai bârfească despre cei din jur.

Dar mulţi ajung la biserică, în noaptea “Învierii”, deşi nu înţeleg ce caută acolo. Au aflat că este un ritual, la fel ca o participare la lansarea unui film. Ei stau un pic la slujbă după care se retrag la casele lor, anunţând în stânga şi-n dreapta, verbal sau prin mesaje, că au fost la ceremonia religioasă.

Cei care merg cu credinţă la biserică, sunt cei care au încredere în ei, în deciziile şi faptele lor!

DSC06106

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: