Vin sarbatorile – bilantul anual

Gata! Se termină anul! Se fac veşnicele bilanţuri, în care optimistul vede partea plină a paharului , iar pesimistul, partea goală a aceluiaşi pahar…

Bilanţul personal, se realizează pe planurile familial şi profesional.
Banii, familia, reuşitele şi nereuşitele sunt contorizate. Dacă esti cu un prieten „bun”, are grijă să nu uiţi nici o nereuşită!

06 Doi porumbei

În general am avut cam de toate: criză financiară ( care s-a declarat pentru că toţi spuneau că există, până această încredere în existenţa ei, a dus chiar la apariţia ei ), şomaj, salarii micşorate, alegeri „scandaloase”, jafuri de bănci, 20 ;i ceva… de ani de la o Revoluţie ( care e pe cale să fie uitată de mulţi, sau ignorată de alţii….). A fost bine că nu au fost greve, lipsa de muncă s-a materializat prin impunerea concediilor fără plată şi prestarea voluntarismului în meserie….

Omul bogat îşi numără banii, săracul bucatele de pe masă, iar omul bun ca pomul copt îşi inventariază prietenii apăruţi sau „dispăruţi” din viaţa lui…
Omul cu adevărat bogat, este cel care are mai mulţi prieteni, a ajutat mai multe persoane , a sprijinit pe cei nevoiaşi de unele sau altele ( chiar cu riscul dispariţiei acestora din viaţa lui, după aceste gesturi sau fapte…).
Omul sărac, ca cel rău, numără la câţi oameni a putut face rău, singur sau cu sprijin acordat, cu intenţie clară, nu fără voie. Pentru el adevăratul cadou este uitarea, nu petrecerea cu prietenii!
Unul dintre cele mai plăcute cadouri, este un prieten în plus, o împlinire cât de mică, un câştig neaşteptat. Cadou frumos de sărbători, este dragostea, prietenul….

Doi pitici prieteni.....

Concluzia este, că oricât de bine sau rău a fost anul în curs, acesta se putea accentua, fie în rău, fie în bine.

În curând vor fi artificii, bucurie, care trebuie să existe între toţi oamenii. Nu e Revelion, dacă îl petreci cu alţii din obligaţie, sau chiar mai rău, alţii alegând aceea locaţie, ştiind că ţie îşi displace total….
Eleganţa este la ea acasă, indiferent unde se petrece Revelionul. Femeile se îmbracă frumos pentru a apărea mai dezbrăcate, pentru ochii alunecoşi ai bărbaţilor. Vor să fie admirate, iar bărbaţii să petreacă clipe frumoase!

Image1017-1813(DIGI TV)[3]

An Nou Fericit, mult mai bun ca anul ce trece, şi mai prost, ca Anul ce urmează!

SĂ SE ÎMPLINEASCĂ CEEA CE ESTE MAI BUN PENTRU FIECARE!

Anunțuri

One Response to Vin sarbatorile – bilantul anual

  1. sdf spune:

    magnificent issues altogether, you just received a emblem new reader.

    What would you suggest in regards to your put up that you made
    a few days ago? Any sure?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: